Tjenester

Bilde av en Nye Rør sine rørleggere på oppdrag - Våre tjenester - Rørlegger Sarpsborg

Rørleggertjenester

Alle tjenester innenfor rørleggerbransjen. Vi tar på oss alle typer oppdrag, både i private hjem og for bedrifter. Bytting/montering av kraner, bytte vannmåler, tette avløp, bytting og montering av oppvask- og vaskemaskin, skifte ut sprukne rør, samt reparasjoner og bytte av hovedstoppekran, toaletter, dusj, badekar og varmeanlegg, m.m.

24 timers service

Vi i Nye Rør AS er alltid tilgjengelig når behovet for oss er der. Når uhellet er ute kan du stole på oss! Ved hjelp av vår 24 timers døgnvakt, står våre rørleggere alltid klare til å hjelpe. Ring: (+47) 940 90 187.

Tette avløp

Mange opplever at et avløp i boligen går tett. Det kan forårsakes av f.eks smuss, avleiringer, rester av såpe, fett, rust og håravfall har samlet seg opp og tettet rørene. I et slikt tilfelle må man få renset rørene for å få fjernet tilstoppingen. Det kan vi i Nye Rør AS hjelpe deg med!

IMG-0359

Totalrehabilitering av bad

Pusse opp bad, kjøkken eller vaskerom? Vi tilbyr alle de rørleggertjenestene og underleveranser du trenger for at ditt nye kjøkken eller bad blir slik du ønsker det. Ta kontakt med oss i Nye rør As for en gratis befaring. Bruk våre tjenester! Kontakt oss idag!

IMG-0147

Service

Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Alt fra små enkle reparasjoner til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, baderomsutstyr, varmtvannsbereder osv.

Kjerneboring

Det er flere fordeler med kjerneboring. Før det første produserer det ikke støv, boret er innstilt på milimeteren, noe som gjør utførelsen veldig nøyaktig, og det påfører ingen strukturelle skader. Vi borrer i de fleste underlag/vegger. Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt dette

Har du behov for dyktige rørleggere?

Vil du vite mer om våre tjenester? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!