Tjenester

Bilde av en Nye Rør sine rørleggere på oppdrag - Våre tjenester - Rørlegger Sarpsborg

Rørleggertjenester

Alle tjenester innenfor rørleggerbransjen. Vi tar på oss alle typer oppdrag, både i private hjem og for bedrifter. Bytting/montering av kraner, bytte vannmåler, tette avløp, bytting og montering av oppvask- og vaskemaskin, skifte ut sprukne rør, samt reparasjoner og bytte av hovedstoppekran, toaletter, dusj, badekar og varmeanlegg, m.m.

24 timers service

Vi i Nye Rør AS er alltid tilgjengelig når behovet for oss er der. Når uhellet er ute kan du stole på oss! Ved hjelp av vår 24 timers døgnvakt, står våre rørleggere alltid klare til å hjelpe. Ring: (+47) 940 90 187.

Tette avløp

Mange opplever at et avløp i boligen går tett. Det kan forårsakes av f.eks smuss, avleiringer, rester av såpe, fett, rust og håravfall har samlet seg opp og tettet rørene. I et slikt tilfelle må man få renset rørene for å få fjernet tilstoppingen. Det kan vi i Nye Rør AS hjelpe deg med!

IMG-0359

Totalrehabilitering av bad

Pusse opp bad, kjøkken eller vaskerom? Vi tilbyr alle de rørleggertjenestene og underleveranser du trenger for at ditt nye kjøkken eller bad blir slik du ønsker det. Ta kontakt med oss i Nye rør As for en gratis befaring. Bruk våre tjenester! Kontakt oss idag!

Bilde av to erfarne og hyggelige rørleggere - Nye Rør AS, Fredrikstad og Halden - Rørlegger

Service

Rørleggeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitær- og varmeanlegg. Alt fra små enkle reparasjoner til installering av avanserte røranlegg. Drift og vedlikehold av alle anleggstyper. Montering av vann- og avløpsledninger, varmeanlegg, baderomsutstyr, varmtvannsbereder osv.

Kjerneboring

Det er flere fordeler med kjerneboring. Før det første produserer det ikke støv, boret er innstilt på milimeteren, noe som gjør utførelsen veldig nøyaktig, og det påfører ingen strukturelle skader. Vi borrer i de fleste underlag/vegger. Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt dette
Bilde av en murer som utfører et mureroppdrag - Nye Rør AS, Moss og Sarpsborg - Rørlegger

Mur og flis

Totalrenovering av bad fra Nye Rør AS. Mureren / flisleggeren kan flislegge gulv, reparere gulv / vegger, støpe, og alle andre murertjenester Vi øker vårt team med egen murer / flislegger fra januar 2021. Det betyr for deg som vår kunde at vi totalrenoverer bad fra første stund. Vi kan også tilby murertjenester, både inne og ute. I forhold til mange andre påtar vi oss alle oppdrag, små som store. Dette betyr at hvis du kun har 4 mursteiner som må fikses, så utfører vi dette med et smil.

Har du behov for dyktige rørleggere?

Vil du vite mer om våre tjenester? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle